De columnisten van Bolívar Magazine

Het Bolívar Magazine zou niet compleet zijn zonder columns over Colombia. De columnisten geven ieder hun visie op Colombia in verschillende sectoren op het gebied van maatschappij, economie, cultuur, traditie en actualiteit.

Nico Verbeek
Nico Verbeek woont ondertussen al meer dan 20 jaar in Medellín en is schrijver van beroep. Hij schreef interessante boeken zoals ‘Ingrid Betancourt, de vrouw die president wilde worden’, ‘Eigen doelpunt’, ‘Pablo Escobar’ en ‘Het kartel van de narcos’. Tegenwoordig schrijft hij onder meer columns voor La Chispa, Colombiaans.nl en nu ook onze eigen Bolívar Magazine.

Lees ook:
» Nederlander in Colombia: Nico Verbeek

Jan-Willem van Bokhoven
Jan-Willem van Bokhoven is directeur van Holland House Colombia. Jan-Willem is vanaf de eerste dag betrokken geweest bij het opzetten van het Holland House Colombia sinds 2013. Kortgezegd begeleidt Holland House Colombia ondernemers die willen gaan ondernemen in Colombia. Jan-Willem van Bokhoven verzorgt de sectie Economie in het Colombia-magazine. Naast zijn werkzaamheden voor het Holland House Colombia schrijft hij columns voor het Bolívar Magazine.

Lees ook:
» Nederlander in Colombia: J.W. Van Bokhoven

Luís Ernesto van Baren
Luís Ernesto van Baren is een webdeveloper en tevens geadopteerd uit Colombia. In 2013 startte hij de community Colombiaans.nl dat snel uitgroeide tot het grootste Colombia-community van Nederland en België. Na regelmatige bezoekjes aan Colombia, diverse radiointerviews aan Radio 1 over Colombia voorziet hij ook Colombia-gerelateerde informatie aan media en schrijft hij artikelen voor Colombiaans.nl en Bolívar Magazine.